Moj Angliski Asistent ( Angliski Razgovornik ) APK

Rating: Less than 100 votes, 5.0/5

Овој Разговорник е создаден за да и се олесни комуникацијата на сите луѓе кои патуваа во Англија или во некоја друга...[read more]

1.5
2018-05-21
27.1 MB
1,000+

Download APK (27.1 MB)

This is an original APK file direct fetch from google play. It is safe to download and free of any virus.

File Infos

Version1.5
Size‎27.1 MB
File Namecom.zgdevelopment.mojangliskiasistent-v1.5.apk
Requires Android VersionAndroid 4.0+ (Ice Cream Sandwich)
RecommendedAndroid 8.0 (Oreo)
Package Namecom.zgdevelopment.mojangliskiasistent
Author's NotesМој Англиски Асистен е едноставен и лесен за користење Англиски разговорник.

Certificate fingerprints (Signature):

SHA-1: EE7E026848A5B017CCEFFF85F0B8EB999C8DD84E
SHA-256: 1F14E49147B6C64E82137FCE3B4AE2CBC76857A747C69236A8AA3D79C1E69FB9
The cryptographic signature guarantees the file is safe to install and was not tampered with in any way.

File hashes:

MD5: 6D42FC8DE9A67E786E6BEFB99F9EFD73
SHA-1: 4C63E810105143FAEDFAB01CB050D92CA8DD69F5
SHA-256: A82BEB6D209B04C42F2BAC0D7D9ED1552BCBB92474087E66FEA476DCBA9227C9
Verify the file you downloaded is not corrupt and was not tampered with using the file hashes above.

Application Permissions

android.permission.INTERNET
android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
android.permission.ACCESS_WIFI_STATE

Screenshots (3 pics)

Screenshot 01Screenshot 02Screenshot 03

About Moj Angliski Asistent ( Angliski Razgovornik ) APK

Moj Angliski Asistent ( Angliski Razgovornik ) APK Download for Android
Moj Angliski Asistent ( Angliski Razgovornik ) APK Download for Android

Description

Овој Разговорник е создаден за да и се олесни комуникацијата на сите луѓе кои патуваа во Англија или во некоја друга земја од Англиското говорно подрачје. Исто така оваа апликација е соодветна за луѓето кои почнуваа да го изучуваат Англискиот јазик.
Мој Англиски Асистент содржи повеќе од 3000 фрази и термини кои се класифицирани во 12 главни категории, кои содржат повеќе подкатегории се со цел олеснување на навигацијата во апликацијата.
Главни категории и дел од подкатегориите:
• Конверзација (Поздрави, Запознавање, Прашања,...)
• Корисни алатки (Време, Денови, Месеци...)
• Гости (Покана, Посета, Семејство...)
• Патување (Со автомобил, Со воз, Со авион...)
• Хотел (резервација, Рецепција, Сместување...)
• Ресторант (На маса, Мани, Јадење...)
• Услуги (Банка, Пошта, Телефон)
• Продавници (Супермаркет, Аптека, Дрогерија...)
• Здравје (На лекар, Кај стоматолог, Кај очен лекар...)
• Култура (Театар, Музика, Кино...)
• Активности (Фудбал, Тенис, Пливање...)
• Работа (Барање работа)

Карактеристики за апликацијата:
• 100% Бесплатна
• Не е потребна интернет конекција – користете ја било кога и било каде
• Кликнете на саканата фраза или термин на Македонски јазик за да го добиете преводот на Англиски кој имате можност истовремено да ја/го слушате на Англсики јазик за да го слушнете точниот изговор
• Пребарување на фраза или термин – едноставно кликнете на иконата “лупата” и ќе добиете можност за пребарување

Доколку имате било какви забелешки за тоа како да ја подобриме апликацијата, ќе ви бидеме однапред благодарни, доколку ни ги испратите вашите забелешки на: info@zgdevelopment.com.

User's Reivew

5 ★ ROCKSTAR APP FOR LEARN ENGLISH!!!by boban aleksovski on March 12, 2018
5 ★ Perfect appby Martin Gerasimov on March 12, 2018
5 ★ This app is Crazyyyyy!!!!by Anonymous on April 30, 2018

How to install Moj Angliski Asistent ( Angliski Razgovornik ) APK on Android phone or tablet?

Download Moj Angliski Asistent ( Angliski Razgovornik ) APK file from ApkClean.com, then follow these steps:

Update Phone Settings

  • Go to your phone Settings page
  • Tap Security or Applications (varies with device)
  • Check the Unknown Sources box
  • Confirm with OK

Go to Downloads

  • Open Downloads on your device by going to My Files or Files
  • Tap the APK file you downloaded (com.zgdevelopment.mojangliskiasistent-v1.5.apk)
  • Tap Install when prompted, the APK file you downloaded will be installed on your device.

See more (full steps with pictures)

Questions & Answers

Q: What is an APK File?

A: Just like Windows (PC) systems use an .exe file for installing software, Android does the same. An APK file is the file format used for installing software on the Android operating system.

Q: If I install an APK from this website, will I be able to update the app from the Play Store?

A: Yes, absolutely. The Play Store installs APKs it downloads from Google's servers, and sideloading from a site like ApkClean.com goes through a very similar process, except you're the one performing the downloading and initiating the installation (sideloading).
As soon as the Play Store finds a version of the app newer than the one you've sideloaded, it will commence an update.

Q: Why ApkClean.com can guarantee APK 100% safe?

A: Whenever someone wants to download an APK file from ApkClean.com, we'll check the corresponding APK file on Google Play and allow user download it directly (of course, we'll cache it on our server). If the APK file does not exist on Google Play, we'll search it in our cache.

Q: What are Android App permissions?

A: Apps require access to certain systems within your device. When you install an application, you are notified of all of the permissions required to run that application.

Don't hesitate to comment below if you have any questions or concerns.

Share your Comments

Loading...

©2017 ApkClean • About UsPrivacy PolicyContact Us

Disclaimer: Android, Google Play, and the Google Play logo are trademarks of Google Inc. • This Website is only for Free apps, to report copyrighted content (DMCA), Use This Form